Future Marketing Tech Awards

Pitcha din lösning inför Sveriges starkaste varumärken.

Föreställ dig en pitchtävling där du inte bara får chansen att vinna, men där du också får chansen att sälja. Där fokus ligger på kundvärde och vilka stordåd din produkt kommer att uträtta för användaren, och där vartenda ord du säger tar dig närmare möjligheten till de riktigt stora avtalen. Varje startup drömmer om möjligheten att få pitcha mot många av Sveriges största bolag, och med FMTAwards gör vi det möjligt för dig.

Är du redo för att pitcha din lösning inför en publik bestående av människor från marknadsavdelningarna på Sveriges största och starkaste varumärken? Fem företag får chansen att pitcha under finalen av Future Marketing Tech Awards, en tävling som hålls i samband med Guldnyckeln den 22 mars i Stockholm.

Tävlingen har som syfte att hjälpa nästa generations Marketing Technology startups att etablera sitt namn på marknaden, och på så sätt kunna växa snabbare. Missa inte chansen att bli ett av fem företag som väljs ut och bedöms av en expertjury, rakt framför näsan på dina drömkunder. Förutom chansen att få presentera ditt företag inför Sveriges mest svårtillgängliga publik så får det vinnande företaget ett pris specialdesignat för att bidra med ett unikt värde till en växande marketing technology startup.

FMTAwards presenteras av Wiraya
I samarbete med Guldnyckeln