Några av våra bästa vänner.

Med våra sponsorer och partners har vi ett mycket givande samarbete som är ömsesidigt utvecklande för våra affärer. Ett stort tack till er alla som gör Guldnyckeln, såväl inspirationsdagen som galakvällen, till den manifestation i Direkt och datadriven kommunikation som det är.

Tusen tack.

Guldsponsor

Bisnode | www.bisnode.se
På Bisnode förenklar vi livet för dig som söker svar på affärslivets små och stora frågor. Vår specialitet är att ta fram affärs-, kredit- och marknadsinformation av högsta kvalitet. Du får pålitliga svar som gör det lättare för dig att fatta smarta beslut.

PostNord | www.postnord.com
Vi levererar! PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000 anställda och en omsättning på cirka 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.se

Svensk Direktreklam | www.sdr.se
Vill du veta mer om de många möjligheterna med direktreklam? Som Sveriges största privata direktreklamföretag kan vi hjälpa dig med allt från idé, utformning och tryck samt hur du kan använda dig av direktreklam i din mediemix för att nå maximal effekt. Vill du nå samtliga hushåll eller särskilt utvalda målgrupper och geografiska områden?
Hör av dig – Tillsammans med oss är ingenting omöjligt!

Silversponsor

Bring Citymail | www.bringcitymail.se
Bring Citymail är en del av den nordiska logistikkoncernen Bring. Under ett och samma tak har vi samlat allt du behöver för att transportera, planera, leverera, lagra och kommunicera. Med tjänster för brev, paket, bud och express, stycke- och partigods, tempererade transporter och lagerhållning kan vi hjälpa dig att lösa hela ditt logistikbehov.

Bronssponsor

InsightOne | insightone.se
InsightOne hjälper sedan över 20 år Nordens största B2C-varumärken att vara mer effektiva i sin marknadsföring. För att hitta nya lönsamma kunder och utvinna potentialen ur befintlig kundstock förser vi våra kunder med information, segmentering, databasutveckling och systemverktyg för att själva bedriva analys- och kampanjprocesser.

Reaktion | www.reaktion.se/
Vi gör modern reklam som både engagerar och konverterar.
Med träffsäker kreativitet som bygger på datadrivna insikter får vi människor att inspireras och agera. I en digital tid skapar vi både relation och resultat.

Mediapartners

Dagens Media | www.dagensmedia.se
Dagens Media är Sveriges ledande tidning om marknadsföring och medier. Tidningen utkommer var 14-dag i papper och på läsplatta och med dagliga nyheter på dagensmedia.se. dagens media ger dig nyheter, insikter, åsikter, analys och fördjupning som hjälper dig i din yrkesroll.

Partners

Fotograf Axlund www.axlundfoto.se
Fotograf Teodor Axlund – Porträtt, events, lifestyle

B2B Film | startupnow.eu
Visuell kommunikation och idéutveckling

Creative Meetings | www.creativemeetings.com
Creative Meetings är en av landets ledande eventbyråer och har sedan 1999 producerat mer än 3000 skräddarsydda events. Produktion såväl som kommunikation erbjuds kunder i det svenska näringslivet  – alltid med fokus på hög ROI i samtliga aktiviteter.
Creative Meetings jobbar över hela landet och hela världen – överallt där bra möten behöver skapas.

Edge Design & Technology | edgegroup.se
Idé, leverans & säkerställande av Scenografi & Teknik. EDGE producerar och genomför event, konsert, mässor och möten. Projektledning med budgetansvar, produktion av grafik, rörligt media, formgivning och layout, produktion av ritningar, 3D skisser, konstruktionsritningar och specialprodukter. Österögatan 2 i Kista med höglager, 4671 kvm.

Fotomatic | fotomatic.me
Högintensiva fotomater, snittar 130-140 gäster per timme.
Alltid assistenter på plats. Alltid massor med rekvisita.
Alltid foton till varje gäst – varje gång.

Mecka | www.mecka.se
Mecka är mångfaldigt belönade, inte minst i Guldnyckeln och Echo Awards där man vann sina kategorier såväl 2012 som 2013. Byråns mission är att få människor och varumärken att växa och utvecklas. De 27 medarbetarna drivs av de goda idéerna som grundar sig på strategiska val och stor affärsmässighet.

Penetrace | www.penetrace.com
Penetrace hjälper dig att visa resultaten av dina marknadsföringsinsatser. I ett och samma verktyg ser du hur såväl varumärke som försäljning och lojalitet utvecklas och var marknadsföringen kan förbättras. Dessa insikter kan du sedan enkelt dela med resten av ledningen i överskådliga rapporter.

Wiraya | www.wiraya.com
Wiraya är en mjukvara för individanpassad röst- och textkommunikation i mobilen.
Med hjälp av data och artificiell intelligens skapar och skickar den exakt rätt budskap, till rätt person, vid exakt rätt tidpunkt. Automatiskt.
Wiraya används av företag som vill att deras kunder ska börja, ändra, sluta, känna till eller köpa något. Vi kallar det Mobile Custumer Activation och vår mjukvara används redan av flera av Europas mest kända varumärken för att öka värdet av varje kund. Kunderna kommer igång snabbare, blir mer aktiva, stannar längre och kommer tillbaka i större utsträckning.