Några av våra bästa vänner.

Med våra sponsorer och partners har vi ett mycket givande samarbete som är ömsesidigt utvecklande för våra affärer. Ett stort tack till er alla som gör Guldnyckeln, såväl inspirationsdagen som galakvällen, till den manifestation i Direkt och datadriven kommunikation som det är.

Tusen tack.

Sponsorer

Bisnode | www.bisnode.se
På Bisnode förenklar vi livet för dig som söker svar på affärslivets små och stora frågor. Vår specialitet är att ta fram affärs-, kredit- och marknadsinformation av högsta kvalitet. Du får pålitliga svar som gör det lättare för dig att fatta smarta beslut.

Bring Citymail | www.bringcitymail.se
Bring Citymail är en del av den nordiska logistikkoncernen Bring. Under ett och samma tak har vi samlat allt du behöver för att transportera, planera, leverera, lagra och kommunicera. Med tjänster för brev, paket, bud och express, stycke- och partigods, tempererade transporter och lagerhållning kan vi hjälpa dig att lösa hela ditt logistikbehov.

PostNord | www.postnord.com
Vi levererar! PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000 anställda och en omsättning på cirka 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.se

Svensk Direktreklam | www.sdr.se
Vill du veta mer om de många möjligheterna med direktreklam? Som Sveriges största privata direktreklamföretag kan vi hjälpa dig med allt från idé, utformning och tryck samt hur du kan använda dig av direktreklam i din mediemix för att nå maximal effekt. Vill du nå samtliga hushåll eller särskilt utvalda målgrupper och geografiska områden?
Hör av dig – Tillsammans med oss är ingenting omöjligt!

 

Prissponsorer

Kundlojalitet sponsras av:

Geomatic www.geomatic.se
Vi tillför kunskap kring marknadsföring, analys, CRM och data. Genom att kombinera interndata med externdata och undersökningar så ger vi en verklig 360-bild av både kunder och marknad. Kopplat till organisationens behov från strategi till genomförande och uppföljning skapar vi segmenteringar som verkligen fungerar! Något som driver såväl lönsamhet som lojalitet och kundnöjdhet.Till vår hjälp har vi tillgång till marknadens bästa externdata, mest kända är vi för vår livstilsklassificerining conzoom®.

Analys och resultat sponsras av:
InsightOne | insightone.se
InsightOne hjälper sedan över 20 år Nordens största B2C-varumärken att vara mer effektiva i sin marknadsföring. För att hitta nya lönsamma kunder och utvinna potentialen ur befintlig kundstock förser vi våra kunder med information, segmentering, databasutveckling och systemverktyg för att själva bedriva analys- och kampanjprocesser.

 

Partners
Fotograf Axlund www.axlundfoto.se
Fotograf Teodor Axlund – Porträtt, events, lifestyle

B2B Film | startupnow.eu
Visuell kommunikation och idéutveckling

Bong | www.bong.se
Bong är det ledande specialförpacknings- och kuvertföretaget i Europa som erbjuder lösningar för distribution och paketering av information, reklamerbjudanden och lätta varor. med säkerhet och precision ska vi snabbt och flexibelt leverera kuvert- och postemballagelösningar. vi sprudlar av idéer om hur du kan se till att ditt varumärke sticker ut på en överbelamrad marknad och få människor att vilja öppna just ditt brev, utskick eller paket först av alla.

Creative Meetings | www.creativemeetings.com
Creative Meetings är en av landets ledande eventbyråer och har sedan 1999 producerat mer än 3000 skräddarsydda events. Produktion såväl som kommunikation erbjuds kunder i det svenska näringslivet  – alltid med fokus på hög ROI i samtliga aktiviteter.
Creative Meetings jobbar över hela landet och hela världen – överallt där bra möten behöver skapas.

Dagens Media | www.dagensmedia.se
Dagens Media är Sveriges ledande tidning om marknadsföring och medier. Tidningen utkommer var 14-dag i papper och på läsplatta och med dagliga nyheter på dagensmedia.se. dagens media ger dig nyheter, insikter, åsikter, analys och fördjupning som hjälper dig i din yrkesroll.

Delegia  www.delegia.se
Delegia erbjuder verktyg för att underlätta för evenemang, oavsett om det är ett event, konferens eller en internationell kongress. Det är både före, under och efter mötet som vi kommer in med allt från webbplatser, registrering, mobilwebb, interaktion och uppföljning. Delegias eventlösningar hjälper dig spara tid och pengar, medan du kan fokusera på att göra ditt evenemang fantastiskt.

Edge Design & Technology | edgegroup.se
Idé, leverans & säkerställande av Scenografi & Teknik. EDGE producerar och genomför event, konsert, mässor och möten. Projektledning med budgetansvar, produktion av grafik, rörligt media, formgivning och layout, produktion av ritningar, 3D skisser, konstruktionsritningar och specialprodukter. Österögatan 2 i Kista med höglager, 4671 kvm.

Fotomatic | fotomatic.me
Högintensiva fotomater, snittar 130-140 gäster per timme.
Alltid assistenter på plats. Alltid massor med rekvisita.
Alltid foton till varje gäst – varje gång.

infomap:r | infomapr.io
i
nfomap:r levererar insikter, baserat på vad som skriva på digitala nyheter och i sociala medier. Med hjälp av AI presenteras dessa i realtid.

Joma Grafisk Produktion AB  I  jomagp.se/
Joma Grafisk Produktion AB är ett modernt och flexibelt tryckeri med
utbildad och motiverad personal som alltid sätter kunden i främsta ledet.
Vi erbjuder högklassiga grafiska tjänster och producerar trycksaker både digitalt
och i offset. Med eget bokbinderi  behåller vi kvalitetskontrollen hela vägen samtidigt som våra ledtider blir korta.

Mecka | www.mecka.se
Mecka är mångfaldigt belönade, inte minst i Guldnyckeln och Echo Awards där man vann sina kategorier såväl 2012 som 2013. Byråns mission är att få människor och varumärken att växa och utvecklas. De 27 medarbetarna drivs av de goda idéerna som grundar sig på strategiska val och stor affärsmässighet.

Papyrus | www.papyrus.com
Papyrus Sverige AB, med försäljningskontor i Stockholm, Mölndal och Malmö, sysselsätter drygt 77 personer. Vi är Sveriges ledande leverantör av produkter och tjänster till tryckerier. Papyrus Sverige är en del av Papyrus. Med en nettoomsättning på 1,5 miljarder Euro (2015) är Papyrus en ledande distributör av produkter, lösningar och servicetjänster kopplade till trycksaker, förbrukningsvaror samt förpackningsprodukter till över 65.000 företagskunder i 19 europeiska länder.

Penetrace | www.penetrace.com
Penetrace hjälper dig att visa resultaten av dina marknadsföringsinsatser. I ett och samma verktyg ser du hur såväl varumärke som försäljning och lojalitet utvecklas och var marknadsföringen kan förbättras. Dessa insikter kan du sedan enkelt dela med resten av ledningen i överskådliga rapporter.

Stockholm Live | www.stockholmlive.com
Stockholm Live, (fd. Stockholm Globe arenas)  har en viktig uppgift i att bidra till att befästa Stockholm som en turist- och evenemangsstad i världsklass. Vi erbjuder varje år våra 1,6 miljoner besökare 300 av de bästa upplevelserna inom sport och underhållning.

Wiraya | www.wiraya.com
Wiraya är en mjukvara för individanpassad röst- och textkommunikation i mobilen.
Med hjälp av data och artificiell intelligens skapar och skickar den exakt rätt budskap, till rätt person, vid exakt rätt tidpunkt. Automatiskt.
Wiraya används av företag som vill att deras kunder ska börja, ändra, sluta, känna till eller köpa något. Vi kallar det Mobile Custumer Activation och vår mjukvara används redan av flera av Europas mest kända varumärken för att öka värdet av varje kund. Kunderna kommer igång snabbare, blir mer aktiva, stannar längre och kommer tillbaka i större utsträckning.